Despre noi

Tecnocasa este primul grup de intermediere imobiliara in franciza din Europa si s-a format in Italia in anul 1986. Strategia societatii a fost pusa de la inceput pe servicii exclusive si moderne.

Ideile fondatorului dr. ORESTE PASQUALI, au adus numeroase schimbari profesiei de agent imobiliar: agentii cu vitrine la strada tip magazin deschise publicului, crearea de legaturi structurale in retele informatice, scoala de formare permanenta prin cursuri gratuite pentru afiliati si colaboratori. Toate aceste schimbari au obiectivul de a oferi servicii eficiente si profesionale clientilor.

Grupul Tecnocasa

In grupul nostru, tinerii care sunt apropiati conceptului modern, gasesc spatiul necesar pentru a creste profesional. Formarea persoanelor se face prin scoala de formare care pune la dispozitie, in mod gratuit, cursuri de pregatire si instruire pentru a deveni adevarati profesionisti in sectorul imobiliar.

Se acorda posibilitatea de a deschide agentii noi doar profesionistilor crescuti si formati in grupul nostru. De la 65 de agentii imobiliare s-a ajuns la peste 4200 de agentii prezente in diferite tari.